The Dancing Fool

Via de dansmeditatie en tools van 'Movement Medicine', samen met clownstechnieken, gaan we deze dag diep in connectie met onze innerlijke, vreugdevolle en wijze clown.

In 'Movement Medicine' is 'the Dancing Fool' een belangrijke inspiratiebron om onze pure kwaliteiten aan te boren. Door in het constante NU aanwezig te zijn kan hij/zij zijn pure essentie voelen, de verbondenheid met elkaar, en met het leven zelf, ervaren.

Als clown ben je volledig in het moment, open en vol overgave, speels, puur en kwetsbaar. Hij/zij daagt je uit om steeds vol verwondering te zijn voor alles wat zich aandient en te ervaren wat er mogelijk is. De dans reikt je tools aan om via de beweging deze eigenschappen te laten stromen en uit te drukken. 

De clown oftewel 'The Dancing Fool' nodigt je uit doorheen deze dag open en vol verwondering het leven aan te gaan.

 

 

                                                                          

 

 

Waar: 'De Blauwe Poort' collegestraat 55, Melle

Wanneer: zaterdag 12 september 2020 10u tot 17u 

Prijs: 60 €

 

DE DANSENDE CLOWN/ the dancing Fool - JAARTRAINING

8 ZATERDAGEN (ANTWERPEN)

Een mix van dansmeditatie en clownstechnieken die je diep in connectie brengt met je innerlijke, wijze clown. 

Deze jaartraining daagt je uit om in volle verwondering te zijn voor alles wat zich aandient en te ervaren wat er mogelijk is als dansende clown en mens. Hij/zij nodigt je uit om volledig in het moment, open en vol overgave, speels, puur en kwetsbaar, te durven zijn.

Deze dansende clown heeft het kostbare geschenk om te vertrouwen en terug te komen in verbinding. Zij/hij is degene die spelenderwijs onze conditioneringen in ons systeem kan ombuigen.

-    De clown brengt met heel het hart tot expressie wat anderen niet durven tonen. Hij/zij toont ons een liefdevolle spiegel waarin we onszelf kunnen zien met mildheid en eerlijkheid.

-   Een danser, die bewust aanwezig is, is stevig gecenterd in de buik, de geest is open en allert en het hart is verbonden en geëngageerd . Een bewust dansend hart geeft richting, connectie en vrijheid.

'De dansende clown' alias 'The Dancing Fool' roept je op om als levenskunstenaar en heler het leven aan te gaan.

Waar: Oost West Centrum, Van Schoonbekestraat 148, 2018 Antwerpen

Wanneer: zaterdag 17 oktober, 14 november, 12 december, 16 januari 2020,                                                                                                        13                      februari, 20 maart, 17 april, 15mei 2021 : telkens van 10u tot 17u

Prijs: 560 €